img img

ajánlat kérése

 

 

Tájékoztató az árainkról.

 

A hozzánk fordulók majd minden esetben valamilyen gonddal küzdenek, aminek a megoldását egy képviselő váltástól várják.

A gyakorlatban ennek megvalósítása sok bonyodalommal járhat. 
A blogunkban található  "Mit tegyünk..." c. cikk, ami segítséget nyújthat mindezek elkerüléséhez.

 


Alapárunk 40.000,-Ft+áfa/hó társasházanként. Szakmai felkészültségünk, informatikai hátterünk, 20 év tapasztalata, a szokásos társasház kezelői szolgálatatások magasabb szinvonalát képviselik, ami az árainkban is érvényesül. A társasházak eltérő állapotúak és adottságaik is különböznek. A vállalási árunk ezek figyelembe vételével kerül kialakításra. Épületbejárás szükséges az ajánlat elkészítéséhez.
Tudom nem egyszerű döntés, hogy kire bizzák a képviseletet. Nem egyszer láttam, hogy valótlan állításokkal szereztek megbízást képviseletek. Ha szeretnék elkerülni ezt, akkor minél több információt szerezzenek be. A személyes ajánlások és vállalási díjak közötti különbség amire a figyelem összpontosul. Győzödjenek meg arról, hogy valósak-e az állítások. Ez egy folyamatos kapcsolat lesz. A rossz döntést nehéz korrigálni, mert egy váltás sok kellemetlenséggel jár, amit már megtapasztalhattak.          

ÉVKÖZBENI VÁLTÁSNÁL A TELJES AKTUÁLIS ÉV KÖNYVELÉSÉT ELVÉGEZZÜK MINDEN ESETBEN, AKKOR IS HA AZ UTOLSÓ HÓNAPBAN VAGYUNK.
A VÁLTÁS ELŐTTI IDŐSZAK KÖNYVELÉSÉÉRT DÍJAT NEM KÉRÜNK!

 


Üzenete elküldése előtt minden rovatot töltsön ki.

Köszönjük.

 

Ajánlat kérésico_arrowAjánlott oldalak

etour-budapest.com

We are glad to welcome you to Etour-budapest, which gives personal service of English and Spanish speaking official Hungarian tourist guides. Reading our web page you get tourist information about Hungary and Budapest, and you can make reservation for the recommended tours. On your demand, we will organize a personalized program according to your interest.

ico_arrowPartner oldalak


     Számítástechnikai partnerünk