img img

kapcsolat - fórum

KAPCSOLAT

Kérjük, hívjon bennünket, ha úgy érzi változtatni szeretne, nincs megelégedve a jelenlegi képviselőjével. Gyakorlati segítséget akkor is adunk, ha nem kívánja leváltani a jelenlegi közös képviselőt, de bizonytalan és tanácsot szeretne kérni.

Ha úgy dönt, hogy minket szeretne választani, előbb mindenképpen tájékozodni szükséges mindkét félnek, hogy megalapozott döntés születhessen.

Hívjon bátran, vagy küldjön e-mailt.

Elérhetőségeink:

Dr. Mészáros Tamás közös képviselő

Varga Mária - könyvelő
Maszlag István - műszaki tanácsadás +36-70-391-90-59

Budapest, 1067 Csengery utca 66.       >> térkép <<
telefon: +36-1-609-8034, +36-70-77-444-33, +36-30-442-2069
e-mail: info@mikozoskepviselonk.hu
www.mikozoskepviselonk.hu
skype : meszarostamasdr

 

FÓRUM

Megnyitottuk társalgónkat. Kérjük, csatlakozzon!

Lehetőség van megbeszélni folyamatban lévő témákat. Akár személyes jellegű problémákat. Öteleteit ossza meg a többi tulajdonossal, szomszéddal. Ha felvet egy témát, kezelheti mint téma moderátora. A regisztrációt követően egy válasz e-mailben kapott jelszóval léphet be, csatlakozni az adminisztrátori beállítást követően tud. Használhatja a már megszokott azonosítót és jelszót a könnyebbség kedvéért.

REKLÁM

Lehetőség van banner, link cserére.  Kérjük, keressen bennünket a fenti elérhetőségen!

ico_arrowAjánlott oldalak

etour-budapest.com

We are glad to welcome you to Etour-budapest, which gives personal service of English and Spanish speaking official Hungarian tourist guides. Reading our web page you get tourist information about Hungary and Budapest, and you can make reservation for the recommended tours. On your demand, we will organize a personalized program according to your interest.

ico_arrowPartner oldalak


     Számítástechnikai partnerünk