img img

ügyfélkapu - belépés a házadhoz

 

 

 

A kezelésünkben lévő társasház tulajdonosai részére - regisztrált felhasználói hozzáféréssel - az alábbiakat biztosítjuk letölthető formában:


Alap dokumentumok: Alapító Okirat, SZMSZ, Alaprajz, közös tulajdonban lévő gépészetei berendezések dokumentációja.
Közgyűlések dokumentációja, határozatok.
Folyamatban lévő ügyek pl. pályázatok állása, felújítási munkák, új tulajdonos érkezése, bemutatása, stb.
Hibabejelentéshez kitölthető, űrlap.

2017 óta egy új lehetőség áll az Önök rendelkezésére.  A linkre kattintva a meszaros.multihaz.hu oldalra jutnak. A korábbiakban elküldtük a belépéshez szükséges linket. Azt használva folyamatosan frissítve a személyes pénzügyein kívül a házzal kapcsolatos folyamatokat is figyelemmel kisérheti. A könyvelési adatokat valós időben látják. Online történik a kpönyvelés, így amikor rögzítettük az adatot, máris látható.

 

Társasházak:

FIGYELEM!

Jogosultságodat a kiválasztott társasházhoz az irodának meg kell erősítenie. Erről is kapsz értesítést. Ezt követően a megküldött azonosítóval és jelszóval beléphetsz a házad weboldalára.  

Ha kérdésed van, hívj bátran, segítünk.

+36-1-609-80-34

FIGYELMEZTETÉS!
Az Adatvédelmi Szabályzat - menűben bal oldal- elfogadása kötelező.

Köszönjük az együttműködést.

 

 

 

ico_arrowAjánlott oldalak

etour-budapest.com

We are glad to welcome you to Etour-budapest, which gives personal service of English and Spanish speaking official Hungarian tourist guides. Reading our web page you get tourist information about Hungary and Budapest, and you can make reservation for the recommended tours. On your demand, we will organize a personalized program according to your interest.

ico_arrowPartner oldalak


     Számítástechnikai partnerünk